Дорожні служби працюють у посиленому режимі, - Львівська ОДА

Дорожні служби працюють у посиленому режимі: рух на автошлях Львівщини забезпечено, - повідомляють у ЛОДА.

Дорожні служби Львівщини працюють у посиленому режимі: усього на автошляхах області задіяно 135 одиниць техніки, станом на 9:00 год неділі використано 1 608 тонн піскосуміші. Вцілому проїзд на усіх автошляхах регіону забезпечено. Про це повідомила заступник голови Львівської ОДА Ірина Гримак.

«Робота з очищення снігу на дорогах області розпочалася ще учора, близько 18:00 години вечора техніка уже активно працювала, - розповіла Ірина Гримак. - Слід зазначити, що у посиленому режимі дорожники й надалі працюватимуть цілодобово».

За словами Ірина Гримак,  рух громадського транспорту забезпечено на усіх приміських та міжміських маршрутах. У зв’язку з сильними поривами вітру та хурделицею дещо уповільнено рух транспорту лише у 20-ти кілометровій зоні Львова. Слід зазначити, що у зв’язку з ускладненими погодними умовами департамент з питань цивільного захисту облдержадміністрації звертається до водіїв з проханням бути уважними під час руху по дорогах області та, за можливості, утриматися від поїздок приватним автотранспортом.

За інформацією департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку ЛОДА, у разі необхідності можна скористатися визначеними місцями тимчасового відстою автотранспорту. З їх переліком можна ознайомитися - тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: