Несприятливі погодні умови будуть в Україні до 17 листопада, - Нацполіція

15044890_1245934965445585_481954253_o

Поліція попереджає водіїв про погіршення погодних умов по всій території України 14-17 листопада.

Національна поліція України попереджає водіїв, що найближчими днями у всіх областях передбачається негода.

Як повідомили в Управлінні безпеки дорожнього руху ДПД Національної поліції України, за даними Укргідромецентру, 14-17 листопада погода зміниться по всій території країни. Зокрема, очікуються сильні снігопади та хуртовини, снігові замети, мокрий сніг з дощем та налипання мокрого снігу, на дорогах місцями ожеледиця.

У зв‘язку з цим правоохоронці просять водіїв неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху, бути уважними та обережними за кермом. Нацполіція нагадує, що в умовах низьких температур водіям необхідно звертати особливу увагу на підготовку до поїздки на далекі відстані: обов’язково використовувати гуму із зимовим протектором, перевіряти технічний стан своїх автомобілів, заряд акумулятора, тиск в шинах і електрику, наявність засобів для буксировки, по можливості антипробуксовочних ланцюгів.

Також, наголошується у повідомленні, водіям необхідно обов`язково мати з собою теплі речі та інші засоби, які можуть знадобитися у разі виникнення небезпечної ситуації. «Водіям з невеликим стажем необхідно бути уважнішими на дорогах, і, по можливості, утримуватися від дальніх подорожей», - зауважили у поліції.

Як ми писали раніше, дорожні служби у Львівській області через негоду працюють у посиленому режимі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: