Через негоду понад півсотні населених пунктів Львівщини досі без світла

3456

Пориви вітру та снігопади, 13 листопада привезли до відключень в електромережах Львівщини. Досі повністю знеструмлені 53 населених пункти і 21 – частково.

Пориви вітру та снігопади, 13 листопада привезли до відключень в електромережах Львівщини. Досі повністю знеструмлені 53 населені пункти і 21 – частково. Про це повідомили у Львівобленерго.  

Протягом неділі енергетики працювали у посиленому режимі – вдалось відновити світло у понад 170-ти населених пунктах, знеструмлених стихією. Ліквідацію наслідків негоди ускладнював відсутній або утруднений доїзд до окремих населених пунктів.

Станом на 8.00 годину ранку сьогодні внаслідок негоди залишаються знеструмленими 12 ліній електропередачі напругою 6-10 кВ повністю та 16 частково, 53 населені пункти повністю та 21 частково у Дрогобицькому, Бродівському, Буському, Городоцькому, Жовківському, Золочівському, Кам’янка-Бузькому, Миколаївському, Мостиському, Перемишлянському, Пустомитівському, Радехівському, Сколівському, Стрийському та Яворівському районах.

Аварійно-відновлювальні роботи тривають. Наслідки стихії ліквідовують 33 бригади ПАТ «Львівобленерго» у складі 146 працівників, задіяли 38 одиниць техніки.

У зв’язку з негодою дотримуйтесь правил безпеки:

не наближайтеся до місця обриву проводу лінії електропередачі на відстань менше 8 метрів – це смертельно небезпечно;

організуйте охорону місця обриву проводу до приїзду оперативно-виїзної бригади ПАТ «Львівобленерго»;

терміново зателефонуйте на номер 0-800-50-15-68 і повідомте про ситуацію. Телефон працює цілодобово, дзвінки безкоштовні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: