На дороги Львівщини висипали удвічі більше піскосуміші, ніж передбачає норма

76462_990x742-cb1392220536

У Львівській області задля організації безпечного руху на дорогах, комунальники використали на 50% більше піскосоляної суміші, ніж передбачає норма цього періоду. Про це заявила заступниця голови Львівської ОДА Ірина Гримак, передає ІА Дивись.info.

У Львівській області задля організації безпечного руху на дорогах, комунальники використали на 50% більше піскосоляної суміші, ніж передбачає норма цього періоду.

Про це заявила заступниця голови Львівської ОДА Ірина Гримак, передає ІА Дивись.info.

Близько чотирьох тонн піскосоляної суміші комунальники висипали на дороги Львівщини за час негоди. Це удвічі більше за норму, яка передбачена для використання на цей період. За словами Ірини Гримак, сьогодні важко сказати, чи багато це.

Читайте також: На Львівщині звільнили двох керівних посадовців через негоду

«Динаміка зберігання піскосоляної суміші різна. Якщо минулого року ми з загальної кількості використали тільки 60%, то цього року вже зараз використали більше за норму», — відмітила заступниця.

Також Ірина Гримак зазначила, що кількість використаного палива досі рахують. Це пов’язано з тим, що на дорогах області і досі працюють 235 одиниць техніки.

Нагадаємо, через негоду зупинилися 70% усього транзитного транспорту, який пересувається територією області.

Також через несприятливі погодні умови сьогодні зранку на свої маршрути не виїхали півсотні одиниць громадського транспорту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: