Канадські інструктори вражені ентузіазмом українських колег, - Пол Винник

20_1479197683

Командувач cухопутних військ ЗС Канади Пол Винник відвідав Львівщину.

Командувач cухопутних військ ЗС Канади Пол Винник відвідав Львівщину

У понеділок, 14 листопада, Львівщину відвідала канадська делегація, яку очолював Командувач cухопутних військ ЗС Канади генерал-лейтенант Пол Винник. Зокрема, гості побували у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки та у Національній академії сухопутних військ. У заходах також взяли   участь перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Ростислав Замлинський та Надзвичайний і Повноважний Посол Канади в Україні пан Роман Ващук.

Під час брифінгу у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки начальник Академії генерал-лейтенант Павло Ткачук розповів про структуру та призначення полігону та подякував канадським військовослужбовцям за допомогу у підготовці українських підрозділів.

Також гості перевірили хід підготовки підрозділів у рамках «Багатонаціональної тренувальної групи – Україна», поспілкувались з українськими та канадськими військовослужбовцями. Крім того, вони оглянули об’єкти навчальної й матеріально-технічної бази та інфраструктури Центру.

«Наша співпраця є взаємовигідною, адже представники обох країн вчаться один в одного, - зазначив під час розмови із журналістами генерал-лейтенант Пол Винник. - Я мав можливість поспілкуватися із канадськими інструкторами, і вони вражені ентузіазмом українських колег, а також їхнім бойовим досвідом. І хочу наголосити, що ми і самі багато чому вчимося від українців».

Після роботи в МЦМБ високі гості продовжили роботу в Національній академії сухопутних військ. На початку генерал-лейтенант Павло Ткачук розповів про особливості підготовки офіцерських кадрів для вітчизняного війська, структуру та основні віхи становлення провідного навчального закладу Сухопутних військ ЗС України.

Згодом іноземні гості ознайомилися із елементами навчально-матеріальної бази навчального закладу. Вони, зокрема, відвідали Центр імітаційного моделювання, навчально-тренувальні комплекси водіння та стрільби, а також музей історії Національної академії сухопутних військ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: