Від підприємця вимагають повернути міській раді історичну будівлю

tr3

Прокуратура вживає заходів до повернення громаді Трускавця історичної будівлі.

Дрогобицькою місцевою прокуратурою 11 листопада поточного року пред’явлено до господарського суду Львівської області позовну заяву в інтересах Трускавецької міської ради до приватного підприємства щодо повернення територіальній громаді туристичного міста пам’ятки культурної спадщини, відомої, як колишнє приміщення санстанції, що на провулку Тихому, 1 у місті Трускавці, передає прес-служба відомства.

Дане приміщення, вартість якого на сьогодні складає майже 1,2 мільйона гривень, з 2013 року перебувало в користуванні відповідача. З огляду на те, що приватне підприємство з червня поточного року припинило сплачувати орендну плату за його використання, прокуратурою подано до суду відповідний позов, у якому також поставлено вимогу стягнути з недобросовісного відповідача 43 тисячі гривень заборгованої орендної плати.

Крім того, прокуратурою встановлено порушення вимог чинного законодавства в діяльності Трускавецької міської ради при прийнятті у 2014 році рішення про включення вказаного об’єкта до переліку таких, що підлягають приватизації. Відтак Дрогобицькою місцевою прокуратурою підготовлено позов до суду з вимогою скасування протиправного рішення органу місцевого самоврядування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: