Гольцю світить до 10 років ув’язнення

15078885_591794534353059_8066920781257588851_n

Завтра військова прокуратура Західного регіону України подасть до суду клопотання щодо обрання міри запобіжного заходу для затриманого на хабарі начальника управління житлового господарства міської ради Юрія Гольця.

Завтра військова прокуратура Західного регіону України  подасть до суду клопотання щодо обрання міри запобіжного заходу для затриманого на хабарі начальника управління житлового господарства міської ради Юрія Гольця. –

Про це під час брифінгу розповів перший заступник військового прокурора Західного регіону України, підполковник юстиції Євген Білоусов, повідомляє ІА Дивись.info.

Читайте також: Чорний тиждень у ЛМР, або Чому трамвай на Сихів поїхав без Юрія Гольця

За його словами прокуратура клопотатиме про взяття чиновника під арешт, та відсторонення від роботи. Санкція статті, яку інкримінують Гольцю передбачає ув’язнення на строк від 5 до 10 років¸заборону обіймати певні посади впродовж трьох років та конфіскацію майна.

Статті по темі: Затримання Гольця і обшуки в ЛМР — тиск Порошенка на Садового, — експерт

Нагадаємо, як ми повідомляли раніше, сьогодні працівники військової прокуратури Західного регіону затримала на хабарі начальника управління житлового господарства Львівської міськради Юрія Гольця.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: