Легкоатлети Львівщини позмагаються за першість у Шкільній лізі

17 листопада о 12:30 год. в легкоатлетичному манежі «СКА» відбудеться традиційна Першість міста Львова серед школярів ЗОШ «Шкільна ліга з легкої атлетики» з метою популяризації легкої атлетики серед школярів нашого міста, відбору талановитих учнів у секції ДЮСШ, популяризації легкої атлетики серед учнівської молоді.

Про це інформує прес-служба ЛМР.

У змаганнях візьмуть участь учні загальноосвітніх шкіл міста 2002-2003; 2004-2005; 2006 року народження та молодші у бігових 60 м, 150 м, 200 м, 600 м , стрибкових в довжину та висоту видах легкої атлетики та естафетному бігу 4 х 100 м. Початок змагань 12:30 год.

«На шкільних лігах завжди дуже приємно перебувати, адже кількість дітей, яка бере участь у них свідчить лише про те, що молоді люди прагнуть бути фізично здоровими! Тому усім, в кого лише виникла ідея зайнятись здоровим способом життя радимо брати приклад з учасників цих змагань», - зазначив Володимир Шнайдер, начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

Організаторами заходу є управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради, Спортивний клуб «Легіон» разом тренерами відділень легкої атлетики ДЮСШ міста Львова та Федерацією легкої атлетики Львівської області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: