За Гольцем слідкували 10 місяців, – прокуратура

Документування протиправної діяльності начальника управління житлового господарства міської ради Юрія Гольця тривало 10 місяців.

Документування протиправної діяльності начальника управління житлового господарства міської ради Юрія Гольця  тривало 10 місяців.

Про це під час брифінгу повідомив перший заступник військового прокурора Західного регіону України Євген Білоусов.

За його словами, ще на початку цього року в СБУ звернувся підприємець про те, що начальник управління ЛМР обіцяє посприяти йому в укладанні договору щодо виконання ремонтних робіт, підписанні актів про виконані роботи та перерахуванні коштів за роботу – за винагороду 8-10% від суми угоди.

«Планувалося укласти договори на суму близько 10 мільйонів гривень, які цей суб’єкт підприємницької діяльності міг освоїти. Загалом уклали два договори. Один – щодо капітального ремонту будинку на одній із вулиць Львова, інший – щодо встановлення даху. По першому договору у вересні 2016 року наш заявник прийшов до кабінету службової особи, де було передано кошти у сумі 10 тисяч  гривень», – розповів військовий прокурор.

Він додав, що на виконання другого договору сьогодні було проведено передачу іншої обумовленої суми – 80 тисяч гривень. Військовий прокурор також розповів, що йшлося про капітальний ремонт будинків на вулиці Личаківській та Марка Вовчка.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: