Луценко: керівництво Львова має подякувати за очищення «політичного сміття»

lutsenko

Заява про те, що ГПУ нібито зупинила справу проти Януковича та його поплічників, я розглядаю, як політичною маніпуляцією тих, хто не задоволений корупцією в Україні. Про це заявив генпрокурор України Юрій Луценко. передає ІА Дивись.info.

Заява про те, що ГПУ нібито зупинила справу проти Януковича та його поплічників, я розглядаю, як політичною маніпуляцією тих, хто не задоволений наступом на корупцію в Україні, зокрема і в місті Львові.

Про це заявив генпрокурор України Юрій Луценко передає ІА Дивись.info.

Читайте такожЧорний тиждень у ЛМР, або Чому трамвай на Сихів поїхав без Юрія Гольця

«Заява про те, що ГПУ нібито зупинила справу проти Януковича та його поплічників, я розглядаю як політичною маніпуляцією тих, хто не задоволений наступом на корупцію в Україні, зокрема і в місті Львові.  Це маніпуляція виключно для того, щоб відвести увагу від того, що у Львові найулюбленіший працівник львівського мера був затриманий на "гарячому" – на хабарництві, при цьому був такий прогресивний, що озвучив всю шкалу. Раніше долю керівництво отримувало 10%, тепер 7%, а якщо знайдеш де вивезти сміття – 5%. Я б на місті керівництва Львова подякував військовий прокуратур та СБУ за очищення мерії від корупції і  політичного сміття. На жаль вони взяли інший шлях і заявили про те, що прокуратура знищує справу Януковича», -  додав він.

Нагадаємо, вчора працівники військової прокуратури Західного регіону затримала на хабарі начальника управління житлового господарства Львівської міськради Юрія Гольця.

Також у Львівській мерії працівники СБУ провели ряд обшуків в кабінетах першого заступника міського голови Львова Віктора Пушкарьова та вищесказаного Юрія Гольця.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: