Ганущин пояснив, чому облрада займається не своїми справами

Заяви і звернення облради, які не стосуються області, і не належать до компетенції органу місцевого самоврядування приймаються для того, щоб висвітлити позицію ради з тих чи інших питань.

Заяви і звернення облради, які не стосуються області і не належать до компетенції органу місцевого самоврядування, приймаються для того, щоб висвітлити позицію ради з тих чи інших питань. Про це під час прес-конференції заявив голова Львівської облради Олександр Ганущин.

«Я пригадую далекий вже 2014 рік, коли ми судилися з прокуратурою Львівської області щодо того, що мовляв рада не має права висловлюватися з тієї чи іншої позиції. Потім прокурори усі ці позови повідкликали і була коломийка з прокурорами, які їх подавали. Очевидно, сенс є», – заявив голова облради.

За його словами, реакція на звернення і заяви облради є, хоча і не така, як би хотілося.

«Десь є реагування, а десь не зовсім. Але я вважаю, у такий спосіб ми і себе привчаємо до діалогу, і ті, хто нам відписує, для себе роблять якісь висновки», – заявив Ганущин.

Він також додав, що відповіді приходять практично на усі звернення депутатів.

«Є час фізичний, пов'язаний з надходженням листа-відповіді. Є відповіді не того рангу чиновників, від яких би хотілося отримати, але відповіді приходять», – запевнив голова облради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: