Гендерна ідеологія руйнує сім’ю, вважає соціолог і публіцистка з Німеччини

Відома німецька соціолог і публіцистка, авторка бестселера «Глобальна сексуальна революція: руйнування свободи в ім’я свободи» Габріела Кубі вважає, що гендерна ідеологія руйнує сім’ю.

Про це інформує Уніан.

«Гендерна теорія хибна, ненаукова, відірвана від дійсності та повна суперечностей»,- зазначила Кубі.
За її словами, головними цілями гендерної революції є, зокрема, поступова легалізація одностатевих подружніх пар і прирівнювання їх до традиційних подружніх пар чоловіка і жінки, штучне продукування дітей і купівля їх «по частинах»: яйцеклітина, сперма, з подальшим заплідненням у пробірці та сурогатним материнством, усунення всіх моральних меж для сексуальних практик, скорочення кількості населення через контрацепцію та просування вигаданого «права людини» на аборт.

Читайте також: Вага публічності, або Що насправді приховує пікантний скандал навколо нової заступниці Авакова
«В Україні краща ситуація, оскільки більшість людей притримуються традиційних цінностей. Вони спрямовані на те, щоб країна мала майбутнє», - сказала Кубі.
Вона також вважає, що демографічна криза – «це програма самогубства націй». «Ми хочемо вийти з цієї демографічної кризи, ми для цього потребуємо великих сімей і дітей, і ми потребуємо суспільство, в якому було б можливо реалізувати прагнення любові, глибоко закорінене у серці кожної людини», - додала Кубі.

За її словами, європейська культура базується на сім’ї, а сім’я базується на моногамності.
«Гендер - це агресивна ідеологія, при чому, часом, дуже дискримінаційна ідеологія», - заявив своєю чергою фахівець із питань сім’ї та сімейних стосунків, співавтор законопроектів у галузі державної сімейної політики, засновник фонду «Сім’я» Адріан Буковинський.
«У нас є багато внутрішніх проблем. Реакцією на ці внутрішні проблеми було проведення парламентських слухань стосовно сім’ї. На останніх таких слуханнях в минулому році було дано рекомендації, передусім Кабінету міністрів, що саме треба робити, щоб системно вирішувати ці питання. Кабмін, аналізуючи ситуацію, в лютому створив посаду уповноваженого з питань сім’ї, який мав координувати сімейну політику країни згідно з рекомендаціями парламентських слухань», - сказав Буковинський.
«2 березня Кабмін призначив мене уповноваженим з питань сім’ї, але впродовж трьох днів чинився тиск на прем’єр-міністра, яким тоді був Яценюк, і цей геополітичний тиск змусив змінити рішення Кабінету міністрів і не допустити фахівця до посади виключно за його переконання, за те, що людина стоїть на позиції, що союз є виключно між чоловіком і жінкою. Це приклад цієї агресивної і дискримінаційної ідеології», - додав він.
Кубі перебуває в Україні з 17 до 21 листопада з відкритими лекціями на тему гендеру.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: