Контрабандисти намагались провезти через кордон 21 сонячну панель

15110953_1176561852433018_9114285125297822499_o

Контрабандисти намагався провезти через кордон збірні панелі для поглинання енергії сонячних променів.

Контрабандисти намагались провезти через кордон збірні панелі для поглинання енергії сонячних променів, повідомляє прес-служба ДФС у Львівській області.

У вихідні в пункт пропуску «Угринів – Долгобичув» (Львівська обл.) з Республіки Польщі прибув мікроавтобус «VW TRANSPORTER» під керуванням громадянина України з пасажирами. Водій обрав смугу спрощеного митного контролю «зелений коридор», чим заявив про відсутність будь-яких товарів, які підлягають обов’язковому декларуванню та оподаткуванню. Однак у митників виникла підозра щодо наявності в транспортному засобі таких товарів. Автомобіль скерували у місце для поглибленого огляду, де в багажному відділенні було виявлено 21 сонячну панель загальною вартістю майже 90 тисяч гривень.

Так, водій та пасажири порушили установлений відповідно до Митного кодексу України порядок проходження митного контролю – не заявили працівнику митниці про наявність у них товару, що перевищує неоподатковувану норму переміщення через митний кордон України, установлену ч.1 ст.374 Митного кодексу України.

Зазначені дії мають ознаки порушень митних правил, передбачених ст.471 МК України. За цим фактом складено протоколи про порушення митних правил, товар вилучено до розгляду справи в суді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: