На кордоні з Польщею прикордонники затримали двох турків

15122871_916442611820312_4233274086617302167_o

За затримання порушників кордону солдати прикордонники отримають додаткову відпустку.

Прикордонний наряд відділу «Лопушанка» на кордоні з Польщею затримав двох турків які пішки через гори прямували до Європи.

Вчора вдень, солдати строкової служби відділу «Лопушанка», що охороняє гірську ділянку українсько-польського кордону, помітили рух в бік кордону двох невідомих. Прикордонники доповіли на підрозділ та почали переслідування ймовірних порушників. Невдовзі втікачів було затримано, ними виявились два громадянина Туреччини, чоловіки 1972 та 1986 років народження, які місяць тому легально прибули до України, повідомляє прес-служба Мостиського прикордонного загону.

На меті вони мали, як зазвичай в таких випадках, подальше працевлаштування за кордоном. Громадян було затримано в адміністративному порядку, в подальшому їх буде притягнено до відповідальності за спробу незаконного перетинання державного кордону України групою осіб, що передбачає накладення штрафу від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Натомість прикордонники-строковики, за якісну організацію служби прикордонного наряду та затримання порушників кордону, отримають додаткову відпустку та листи-подяки для своїх батьків.

Крім того, цими вихідними днями прикордонники відділу «Шегині» в пункті пропуску завадили незаконному ввезенню в Україну автомобіля із підробленим ідентифікаційним номером. Під час перевірки авто марки «BMW» чеської реєстрації, на якому в’їжджав в Україну громадянин Польщі оглядова група виявила ознаки підробки номера кузова автомобіля. По даному випадку прикордонники проінформували працівників Нацполіції яким і передали автівку для подальшої експертизи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: