Активісти на Тернопільщині знайшли «львівське» сміття (фото,відео)

15139529_10206647309816219_1161224185_n

Сміттєвози з львівськими номерами та львівським сміттям скинули сміття біля Малашівецького сміттєзвалища у Зборівському районі.

Про це повідомляють громадські активісти, які виклали у мережу відповідні фото, передає ternopil.te.ua.

Уночі з 21 на 22 листопада дві сміттєперевізні машини скинули біля Малашівецького сміттєзвалища дві величезні купи львівського сміття. Водії діяли як справжні диверсанти. Заїхали на сміттєзвалище зі сторони села Малашівці та, не доїжджаючи до самого сміттєзвалища, скинули сміття на дорозі біля кар’єру. Охорона, яка контролює периметр сміттєзвалища, не змогла затримати злочинців. У купах сміття є безліч чеків з львівських магазинів та супермаркетів, лікарняні документи, пакети з «Нової пошти» з львівськими адресами. Тобто факт вивезення саме львівського сміття підтверджений на 100%.

Таким чином, були вчинені дії, які несуть пряму загрозу екології краю. Сміття викинули поза полігоном, на територію, яка не призначена для цього, де не проводиться рекультивація.

Також відомо, що львівське сміття незаконно скидали на території Черкаської Вінницької, Волинської, Рівненської, Полтавської, Херсонської, Миколаївської, Житомирської, Київської областей, на Закарпатті та Буковині. Керівництво цих областей звернулося до правоохоронних органів та міського голови Львова з вимогою припинити забруднювати їх землі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: