«Укрзалізниця» хоче збільшити ціну квитків на 35%

vagony

«Укрзалізниця» має намір збільшити обсяг капітальних інвестицій в 2,4 рази до 27,4 мільярда гривень з 11,2 мільярда гривень.

«Укрзалізниця»  має намір збільшити обсяг капітальних інвестицій в 2,4 рази до 27,4 мільярда гривень з 11,2 мільярда гривень, передає Громадське.

Згідно з повідомленням, 46% коштів «Укрзалізниця» планує направити на покупку основних засобів, 33% — на капітальне будівництво (переважно на модернізацію електромереж), 19% — на модернізацію рухомого складу, 2% — на інші потреби.

У той же час, як зазначив в ході конференції член правління «Укрзалізниці» Ремігіуш Пашкевич, для реалізації плану по капвкладенням необхідне схвалення урядом плану підвищення тарифів на перевезення.

Підприємство, зокрема заклало в плані по капінвестиціям підвищення в 2017 році тарифів на вантажоперевезення на 25%, на пасажирські перевезення — на 35%, що, як пояснив Пашкевич, враховує не тільки зростання витрат внаслідок ослаблення курсу гривні, інфляції, але і зростаючий попит на залізничні перевезення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: