Садовий помстився Жовківському району через сміттєзвалище? (документи)

5333732-andriy-sadovyy

Депутати Жовківської районної ради вважають перенесення кінцевої зупинки маршрутного автобусу № 151 з площі Святого Теодора у Львові на АС №2 помстою мера міста Андрія Садового, через відмову приймати львівське сміття на грибовицькому сміттєзвалищі.

Про це йдеться у зверненні депутатів до Андрія Садового, прийнятому учора на пленарному сесійному засіданні.

15175597_1369962819734715_240833339_n

«Жовківська районна рада вважає не припустимим рішення Андрія Садового щодо перенесення кінцевої зупинки автобуса за маршрутом «Львів-Жовква» на АС2. Нагадаємо, що жовківська маршрутка їздила територією міста Львова на підставі чотиристороннього договору про львівське сміттєзвалище. Проте після того громади Грибович, Малехова і Дублян відмовилися приймати «свіже» львівське сміття, Львівська міська рада вирішила перенести зупинку з пл. Святого Теодора до АС №2. Очевидно, міська рада забула, що і так вже залишила свій слід на території Жовківщини, який відбиватиметься на здоров’ї мешканців та екології краю ще не одне десятиліття», – йдеться у зверненні.

Крім того, районні депутати обурились через спробу Андрія Садового вплинути на формування Перспективного плану Жовківського району і намагань очільником міста змінити межі Львова за рахунок території району.

Відтак депутати вимагають, аби міський голова поважав інтереси територіальної громади і відмовився від ініціатив, які шкодять району та жовківчанам.

А також депутати вимагають пояснення від Садового через порушення ним «Угоди про спільну діяльність з забезпечення екологічної стабільності й безпеки Львівського міського сміттєзвалища та вирішення екологічних і соціально-побутових проблем прилеглих до нього територій від 22 березня 2004 року», 16-ий пункт якої передбачав курсування маршрутки Львів-Жовква до центру міста саме через завдання району екологічних незручностей.

15207919_1369962899734707_695757610_n

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: