У Львові запустять Школу лідерства для дружин учасників бойових дій

notebook-shutterstock-crop

Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій спільно з ГО «Центр розвитку лідерства» запускає Школу лідерства для дружин учасників бойових дій, повідомляють організатори.

Кожна людина щохвилини отримує можливості, аби власноруч «розробити» інструменти, які розкриють її як лідера, який гуртує навколо себе команду однодумців та цілеспрямовано досягає поставленої мети. Тією ж платформою, де можна відшліфувати ці інструменти, є Школа розвитку лідерства для дружин учасників бойових дій, яка спрямована на підтримку молодих, активних та успішних жінок, які працюють задля поліпшення життя в країні.

Мета проекту: посилення ключових управлінських та лідерських компетенцій жінок, які хотіли б підвищити особисту та професійну ефективність.

Цільова аудиторія проекту: дружини учасників АТО, які мають підприємницький досвід або планують займатися підприємництвом.

Кожна учасниця Школи матиме змогу апробувати нові навички на практиці через ділові ігри, рольові вправи та модельовані ситуації.

Навчальна програма складається з двох компонентів: очний навчальний курс та дистанційне (онлайн) навчання.

Тренінгова програма триває 2 місяці. Кожен з 5 модулів триває 2-3 дні та складається з 1-2 тренінгів.

Участь у Школі - БЕЗКОШТОВНА.

Дата проведення - 9-11 грудня 2016 року.

Реєстрація за цим посиланням.

У 2016 році ГО «Центр розвитку лідерства» стартував з пілотною навчальною програмою Школи розвитку лідерства для учасників бойових дій. Школа розвитку лідерства для учасників бойових дій - серія тренінгових модулів, які покликані розвивати лідерські та управлінські навички учасників АТО з метою розвитку бізнесу, створення власної справи та можливості формування нових робочих місць.

Цільова група Школи – перспективно орієнтовані учасники АТО, які повернулись з АТО та мають бажання розвивати лідерські навики. Перший етап школи стартував у Львові у жовтні 2016 року, участь у якому взяли 18 учасників АТО. У процесі навчання, експерти Школи відзначили, що активну участь у спонуканні до навчання та розвитку лідерських навичок беруть дружини учасників АТО та виступають своєрідним каталізатором позитивних змін у житті свого чоловіка. Так, за словами деяких учасників АТО до участі у Школі їх мотивували дружини, які також хотіли б долучитись до навчання, розвивати лідерські навички та допомагати чоловікам вести власний бізнес. Вищезазначена потреба спонукала експертів Центру, спільно з партнерами-ГО, які надають допомогу учасникам АТО та їх сім’ям підготувати спільну пілотну програму для других половинок учасників АТО, їх дружин, навчання лідерству та веденню бізнесу, враховуючи особливості сімейної психології та гендерні підходи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: