Єфремов відмовився від адвокатів і зустрічатиме Новий рік за гратами

Печерський районний суд Києва подовжив термін тримання під вартою колишнього народного депутата VII скликання, лідера фракції Партії регіонів Олександра Єфремова ще на 60 діб, до 22 січня 2017 року.

Печерський районний суд Києва подовжив термін тримання під вартою колишнього народного депутата VII скликання, лідера фракції Партії регіонів Олександра Єфремова ще на 60 діб, до 22 січня 2017 року, передає УНІАН.

Судове засідання з розгляду клопотання прокуратури щодо подовження терміну тримання Єфремова під вартою тривало з 19 листопада.

Сьогодні ввечері Єфремов несподівано відмовився від послуг своїх трьох адвокатів. Після цього в залі суду з’явився адвокат Валентин Рибін, відомий тим, що захищав російських диверсантів Олександра Александрова та Євгена Єрофєєва.

Згодом суддя пішов до нарадчої кімнати, звідки вийшов через 30 хвилин і озвучив дане рішення.

Нагадаємо, що термін попереднього тримання під вартою Єфремова спливав о 0:00 25 листопада.

Нагадаємо, 30 липня Єфремова затримали в аеропорту «Бориспіль», звідки він, за даними ГПУ, намагався вилетіти до Відня.

1 серпня Печерський райсуд Києва ухвалив рішення заарештувати екс-депутата на 2 місяці без права внесення застави. 27 вересня Печерський суд продовжив термін перебування Єфремова під вартою ще на 60 діб, до 24 листопада.

Генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що Єфремов підозрюється у вчиненні умисних дій з метою зміни кордонів України, у причетності до створення терористичної організації «ЛНР» та заволодінні майном «Луганськвугілля».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: