На львівському концерті Жадан збирав гроші для українського політв'язня в Росії (фоторепортаж)

img_4197

25 листопада у Львів в межах свого осіннього туру приїхав проект «Жадан і Собаки». Свій виступ у Львові музиканти почали з того, що запропонували усім охочим долучитись до збору коштів, який організував гурт.

25 листопада у Львів в межах свого осіннього туру приїхав проект «Жадан і Собаки». Свій виступ у Львові музиканти почали з того, що запропонували усім охочим долучитись до збору коштів, який організував гурт.

За словами Сергія Жадана, музиканти збирають кошти, аби оплатити матері політв'язня Олександра Кольченка поїздку в російську колонію, аби побачитись із сином.

Олександр Кольченко заарештований російською окупаційною адміністрацією Криму в 2014 році за звинуваченням в антиросійській діяльності. 25 серпня Олександра Кольченка було засуджено до 10 років позбавлення волі у колонії суворого режиму.

Вчора, 26 листопада, гурт виступив у Тернополі. Сьогодні, 27 листопада, гурт виступає у Вінниці, 1 грудня - у Полтаві. Також музиканти у межах туру відвідають Кривий Ріг, Дніпро, Херсон, Маріуполь, Одесу та інші міста. Детальніше про тур дивіться тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: