На Львівщині відкрили оновлений пункт екстреної медичної допомоги «Східниця»

15168864_698783026945440_8923843601473823535_o

25 листопада на Львівщині було урочисто відкрито новий пункт екстреної медичної допомоги «Східниця».

25 листопада на Львівщині було урочисто відкрито новий пункт екстреної медичної допомоги «Східниця».

У нових приміщеннях проведено ремонт, створені належні робочі місця для персоналу, закуплені меблі. Пункт має декілька кімнат, у яких є все необхідне для повноцінного функціонування – кімната для аптечного складу, санітарний вузол, диспетчерська, кімната старшого фельдшера та кімнати для перебування персоналу пункту.

Учасниками цієї церемонії були - селищний голова, представники районної держадміністрації, директор Юрій Пацюрко та представники Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Освячення новозбудованого пункту провели місцеві священнослужителі.

У подарунок працівники нового пункту екстреної медичної допомоги «Східниця» отримали нові комплекти костюмів та пам’ятну картину, що символізує селище Східниця.

Довідка:

Пункт екстреної медичної допомоги «Східниця» є структурним підрозділом Дрогобицької підстанції екстреної медичної допомоги комунального закладу Львівської обласної ради «Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф». Він увійшов у склад центру з 1 січня 2013 року на виконання Закону України «Про екстрену медичну допомогу». На даний час екстрену медичну допомогу на дошпитальному етапі населенню селища «Східниця», туристам, гостям надає одна фельдшерська бригада.

Львівським центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф було відкрито нові та оновлено і відремонтовано старі приміщення пунктів базування бригад екстреної медичної допомоги. Зокрема, починаючи з 2010 року, на виконання умов Гранту у реалізації міжнародного медичного проекту за Програмою Добросусідства Польща–Білорусь–Україна, нові приміщення отримали працівники пунктів медицини катастроф «Жовква», «Миколаїв», «Буськ», «Новояворівськ».

Після приєднання у 2013 році відділень швидкої медичної допомоги до Львівського центру медицини катастроф (на втілення Закону України «Про екстрену медичну допомогу») відкрито нові підстанції, де покращили свої умови роботи та у відремонтованих приміщеннях працюють колективи Золочівської, Самбірської, Дрогобицької підстанцій екстреної медичної допомоги.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: