На Львівщині визнали перших бійців–добровольців АТО

15235592_1497336613617085_8761295367674927712_o

Перші 9 бійців-добровольців мешканців Львівської області отримали визнання на регіональному рівні. Таке рішення у п’ятницю, 25 листопада, ухвалила під час засідання відповідна комісія.

 

Всього на засіданні члени комісії розглянули 21 заяву, з яких позитивне рішення отримали 9. Решта - скеровано на доопрацювання через відсутність деяких документів з необхідного переліку, йдеться на Facebook сторінці Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій.

Як зазначила перший заступник голови Львівської обласної ради Парасковія Дворянин, зроблено перший крок до справедливого визнання бійців добровольчих батальйонів. «Комісія дуже уважно вивчила усі документи, які подали заявники, - зазначила Парасковія Дворянин. – Тепер бійці-добровольці зможуть отримати посвідчення та одноразову матеріальну допомогу з обласного бюджету в розмірі 3 тисячі гривень».

Нагадаємо, у Львівській обласній раді розпочала роботу комісія з визнання бійців-добровольців АТО. Йдеться про мешканців Львівської області, які перебували або перебувають у складі добровольчих формувань, що були утворені або самоорганізувались для захисту незалежності, суверенітету, територіальної цілісності України, але в подальшому не ввійшли до складу Збройних Сил України, Міністерства внутрішніх справ України, Національної гвардії України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань і правоохоронних органів, бійців-добровольців, які брали участь у захисті територіальної цілісності й державного суверенітету на сході України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: