У Львові проведуть публічну дискусію щодо виборів у нових об'єднаних громадах

30 листопада відбудеться публічне обговорення «Вибори в об’єднаних територіальних громадах на Львівщині: особливості, виклики, загрози», організоване спільно мережею ОПОРА і Західноукраїнським представництвом МФ «Відродження».

Розпочнеться захід об 11:00 в просторі КоММуна (м.Львів, вул. Галицька, 1), - повідомляють організатори.

18 грудня 2016 року в шести новостворених об’єднаних територіальних громадах у Львівській області відбудуться перші місцеві вибори.

Громадянська мережа ОПОРА та Західноукраїнське представництво МФ «Відродження» ініціюють публічне обговорення «Вибори в об’єднаних територіальних громадах на Львівщині: особливості, виклики, загрози».

Про роль політичних партій, висунення кандидатів, формування виборчих округів та комісій, досвід життя після перших виборів у ОТГ Львівщини говоритимуть експерти Громадянської мережі ОПОРА, Львівської громадської організації «Комітет виборців України», Інформаційно-правового центру «Наше право» та Громадської організації «Європейський діалог».  Модеруватиме обговорення Оксана Дащаківська, керівниця Західноукраїнського представництва МФ «Відродження».

Захід відбудеться 30 листопада об 11:00 за адресою м. Львів, вул. Галицька, 1 (КоММуна). Вхід вільний. У разі виникнення питань звертайтеся, написавши на електронну адресу [email protected], або за телефоном 097-057-60-25 (Дарина Заржицька), 097-640-77-90 (Наталя Радиш).

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: