Янукович під час Майдану дзвонив Медведчуку 54 рази

Колишній президент Віктор Янукович під час акцій протесту на Майдані постійно дзвонив куму Володимира Путіна Віктору Медведчуку, зафіксовано понад 54 дзвінки у період із грудня 2013 року по лютий 2014 року.

Колишній президент Віктор Янукович під час акцій протесту на Майдані постійно дзвонив куму Володимира Путіна Віктору Медведчуку, зафіксовано понад 54 дзвінки у період із грудня 2013 року по лютий 2014 року, пише УП.

Про це під час відеодопиту Януковича повідомив прокурор. Далі наводимо запитання прокурора та відповіді Януковича.

Прокурор: Які відносини Вас пов’язували із Віктором Медведчуком?

Янукович: Із Медведчуком у мене були обмежені стосунки. Ми зустрічались, якщо він бував на деяких заходах. Особистих стосунків у нас із ним не було. Як я пам’ятаю, були дуже і дуже обмежені стосунки. Ні в мене, ні в нього не було необхідності зустрічатися.

Прокурор: Стороною обвинувачення отримано тимчасовий доступ до документів, які містять відомості, що становлять таємницю телефонних розмов. Встановлено численні контакти з мобільних телефонів Медведчука, підключених до російських операторів, із начальником служби Вашої охорони Кобзарем. А також… (тут його перебиває захист)

Суд просить прокурора: «Задавайте питання, а не наводьте звіти»

Прокурор: Встановлено щонайменше  54  телефонні контакти між вами та Медведчуком у період грудня 2013 – лютого 2014 року. Повідомте, ці контакти відбувались з приводу Революції Гідності чи з інших питань?

Янукович: Я такого не пам’ятаю, щоб у мене з будь-ким були такі численні контакти…

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: