Де у Львові безпритульні можуть зігрітися і переночувати

У зв’язку з похолоданням, у приміщенні Центру обліку та нічного перебування бездомних громадян (вул. Кирилівська, 3а) працює пункт денного обігріву та відділення нічного перебування безпритульних.

Водночас, за потреби, розмістять пункти обігріву і на вул. Личаківській, 56 та Тихій, 5.

Як повідомили у Центрі обліку та нічного перебування бездомних громадян, у зв’язку з похолоданням, у Центрі збільшилась кількість відвідувачів – на сьогодні там перебуває більше 50 осіб. Відтак, усі потребуючі можуть звертатись у пункт денного обігріву і у відділення нічного перебування безпритульних.

Як розповів в.о. директора Центру обліку та нічного перебування бездомних громадян Олександр Бородін, вдень у Центрі на ІІ поверсі діє пункт денного обігріву, куди усі, хто цього потребує, можуть прийти погрітися і попити гарячого чаю. Відділення нічного перебування для безпритульних громадян, в якому особи можуть переночувати, отримати теплий одяг, санітарно-гігієнічні послуги, а також першу медичну допомогу, працює при Центрі щоденно, з 20:00 до 08:00 год.

Також небайдужих мешканців просять допомогти: хто має змогу, може приносити у Центр теплий одяг і взуття, адже цих речей у Центрі не вистачає для потребуючих.

Водночас, якщо температура повітря знизиться до -10, то додатково, спільно з регіональним центром соціальної адаптації, відкриють пункт обігріву на і вул. Личаківській, 56 (у приміщенні Центру). Також, за необхідності, працюватиме пункт обігріву і на вул. Тихій, 5 (приміщення ЛКП «Княже місто»).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: