У Львові презентуватимуть книгу «Як працює путінська пропаганда»

6 грудня у Львові пройде презентація книги політолога Миколи Давидюка, - «Як працює путінська пропаганда».

Публічна презентація відбудеться у книгарні Є, а презентація-дискусія за участю політиків, політологів, експертів, громадських діячів, дипломатів та медійників відбудеться у готелі «Шопен» за запрошеннями.

«Це – актуальний аналіз кейсів інформаційних та політичних маніпуляцій Кремля останніх трьох років, історії перемог українських волонтерів, журналістів та добровольців у протистоянні російській агресії у всіх її проявах», - зазначає автор.

Книга дає відповіді на нагальні питання сьогодення, від того як реагувати на пропаганду, і хто її створює, що таке гібридна війна і як це пов’язано з поняттям «русского міра». Дослідження автора та власний досвід, який він здобув у ході широкої політологічної діяльності і візитів на кремлівські політичні шоу відкривають картинку путінського закулісся та описують ідеологічні засади, маніпулятивний інструментар та наводять безліч прикладів, із вуст учасників та очевидців.

Віктор Ющенко, IV Президент України про книгу: «У Росії в контексті її імперських амбіцій є головний проект – поневолити Україну і припинити її існування як держави. Справа всіх патріотів – протидіяти цьому в чотирьох взаємопов'язаних напрямках: безпосередньо військовому, економічному, дипломатичному та інформаційно-культурному. Останній напрямок є не менш важливим за інші.

Книга Миколи чітко характеризує московську спробу поступового інформаційного знищення української самоідентичності і показує шлях інформаційної боротьби з окупацією, і взяти участь у цій боротьбі може і повинен  кожний українець».

6.12.2016. ЛЬВІВ

  • 18:30, Публічна презентація. Книгарня Є (пр. Свободи, 7).  Вхід вільний.
  • 20:00, Презентація-дискусія. Ресторан Шопен (пл. Маланюка, 7 Вхід за запрошеннями.

Про автора: Микола Давидюк – Ph.D, політолог, директор аналітичного центру «Політика», менеджер успішних виборчих та PR кампаній, політичний консультант. Експерт на провідних українських та міжнародних інформаційних ТБ каналах і радіо. Веде авторські колонки в друкованих та інтернет ЗМІ. Читає відкриті лекції з політології, комунікацій та проблем сучасноії політики. Засновник «Форуму нових політчних лідерів».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: