У Львові відомий бізнес-тренер Екгард Керайн поділиться досвідом організації родинного бізнесу

rodyna-v-biznesi

У Львові, 3 грудня, відбудеться бізнес-інтенсив «Родина в бізнесі: європейський досвід уникнення», повідомляють організатори.

У Львові, 3 грудня, відбудеться бізнес-інтенсив «Родина в бізнесі: європейський досвід уникнення», повідомляють організатори.

Підприємства сімейного типу складають доволі велику частку у багатьох економіках країн Центральної Європи. Впродовж десятиліть вони, згідно із статистикою, стабільно забезпечують більшість робочих місць. Це зазначає Екгард Керайн – експерт з родинного бізнесу, якого Клуб Ділових Людей запросив поділитися досвідом з львівськими підприємцями 3 грудня у готелі «Reikartz Дворжец». Деталі та реєстрація за цим посиланням.

Економічним системам із високою часткою сімейного бізнесу приписують кращу стійкість до криз. Поширеною є теза, що країни із структурованою таким чином економікою є політично стабільнішими та генерують вищі податкові надходження у державну казну.

«Основні правила успішного родинного бізнесу – це письмово зафіксовані довгострокові цілі підприємства, комунікація, що враховує особливості такої специфічної форми організації підприємництва та грамотно організована система передачі / правонаступництв а бізнесу», – розповідає експерт, анонсуючи теми обговорення під час заходу.

У межах інтенсиву Екгарда Керайна учасники дізнаються про основи «сімейного» типу ведення бізнесу. Наприклад, наскільки доцільно добиватися статусу сімейного підприємства? Чи сімейні підприємства успішніші, ніж інші види ведення бізнесу, і якщо так, то чому? Які шанси та ризики ховаються у такій формі організації? Як структурувати сімейне підприємство, щоб отримати довгостроковий успіх?

Екгард Керайн знає тему інтенсивну не з книжок, адже сам є родом із сімейного бізнесу. Експерт багато років займав відповідальні посади у великих компаніях і вже понад 25 років працює приватним підприємцем у сфері бізнес-консалтингу. Близько 10 років фокусується на консультуванні німецьких сімейних підприємств, де проявляються конфлікти.

Захід відбудеться у межах проекту «Business Events» Громадської Школи Бізнесу. Для учасників Клубу Ділових Людей та акредитованих представників ЗМІ вхід вільний. Для всіх інших – 750 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: