Прикордонники змушені були втихомирювати «пересічника»

15220181_721022198049531_3870013287094142186_n

Людей, які блокували рух автомобілів на кордоні, притягнуто до адміністративної відповідальності.

Про це повідомили в Держприкордонслужбі.

Учора власники автомобілів з іноземною реєстрацією розпочали чергову акцію щодо блокування пункту пропуску «Ужгород» на кордоні зі Словаччиною. Вони перешкоджали роботі прикордонників та погрожували їм фізичною розправою.

Так,близько 22-ої години, після проходження усіх видів контролю на виїзд з України у пункті пропуску «Ужгород», 7 транспортних засобів з іноземною реєстрацією під керуванням громадян України, під’їхали до лінії державного кордону та розвернулись в бік зустрічної смуги. Один із пасажирів, залишивши транспортний засіб, відсунув металеву загорожу та запустив інші автомобілі на зустрічну смугу, яка веде в бік України. Після чого водії зупинились та заблокували в’їзд до пункту пропуску.

Крім того, власники автомобілів з іноземною реєстрацією та пасажири даних транспортних засобів поводили себе нетактовно, вживали ненормативну лексику та погрожували правоохоронцям фізичною розправою.

У відповідь співробітники Держприкордонслужби, у межах своїх повноважень, до одного з правопорушників змушені були застосувати засоби фізичного впливу.

Осіб, які здійснювали перекриття руху автомобілів притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.202 та ст.185-10 КУпАП

З метою локалізації даної ситуації проінформовано Головне управління Національної поліції та Управління Служби безпеки України в Закарпатській області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: