Таксист автомобілем перегородив дорогу п’яному водію-втікачу

20130221_152241

Близько опівночі патрульні помітили автомобіль Volkswagen Passat, який виїжджав на вулицю Липинського з вулиці Окуневського із вимкненими світловими приладами.

Про це повідомили у Патрульній поліції Львова.

Патрульні зупинили згаданий транспортний засіб. Водій сказав, що забув увімкнути світло. Він передав інспекторам водійське посвідчення, техпаспорт та недійсний страховий поліс. Поліцейські помітили у чоловіка ознаки алкогольного сп‘яніння. Він відмовився проходити перевірку на стан сп‘яніння. Згодом вийшовши з автомобіля, намагався піти геть. Інспектор почав оформляти адмінматеріали. До напарника, який саме шукав свідків для складання протоколу на стан сп‘яніння підійшов колега водія, у цей момент порушник сів в автомобіль і почав втікати. Патрульні почали переслідування. На допомогу залучили ще один екіпаж. Коли той блокував дорогу втікачеві, нетверезий водій ледь уник зіткнення і продовжив втечі.

Вже на вулиці Під Дубом небайдужий водій таксі, помітивши цей автомобіль, який продовжував їхати без увімкнених фар та переслідування екіпажами поліції – заблокував йому дорогу власним транспортним засобом.

На 55-річного порушника склали протоколи за керування у нетверезому стані, не виконання вимог про зупинку та винесли об‘єднану постанову за відсутність страхового полісу та керування у нічну пору доби з вимкненими освітлювальними приладами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: