Яценюк буде судитися через 24 вілли у Маямі

Арсеній Яценюк збирається судитися з автором «качки» про те, що колишній прем’єр-міністр нібито купив у Маямі 24 вілли.

Про це політик написав у себе на сторінці у Фейсбук.

«Все, друзі, досить! За брехню, нісенітниці й участь у інформаційних спецопераціях треба відповідати. Подаю позов у суд на провокатора, який опублікував «качку» про начебто придбання мною в Маямі 24-ох вілл за мільйони доларів.

Повний абсурд, скинутий на голови людям, замученим війною, непевністю і переживаннями, виснаженим постійними інформаційними атаками, а від того дуже вразливим - це давно оголошена війна не проти мене особисто, а проти кожного громадянина з метою дезорієнтації і втрати довіри у власну державу», – написав Яценюк.

Він зазначив, що має всі підстави заявляти, що фейк про 24 вілли – це частина спецоперації проти країни.

«З часів роботи на посаді прем’єр-міністра чітко знаю, як народжуються такі атаки і що є їхньою причиною. Щойно повернувся з Брюсселя, де мав надважливі зустрічі з європейськими партнерами, від позиції яких великою мірою залежить утримання світового антипутінського фронту і збереження та посилення санкцій проти Росії. Такі контакти відслідковують російські спецслужби. Вони знають, що ці міжнародні зустрічі можуть принести багато безсонних ночей кремлівському керівництву, а тому за будь-яку ціну будуть намагатися підірвати довіру Заходу до української дипломатії. «Ти купив вілли? Ти корупціонер», - це вирок для співрозмовника від Української держави. Тобі не подадуть руки. З тобою не сядуть за стіл переговорів. Твою країну зневажатимуть.

Саме тому чергова брехня про мільйонну нерухомість шириться Інтернетом з такою швидкістю, а сьогодні-завтра буде підхоплена «Інтером» та іншими ЗМІ, які отримують команди з Москви, та п’ятою колоною», – написав Яценюк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: