На Волині в результаті ДТП загинула громадянка Білорусі

У Волинській області іномарка, у якій знаходилися четверо жителів Білорусі, влетіла у бетонний відбійник, у результаті чого загинула громадянка Білорусі.

Про це інформує Уніан.

Як повідомили УНІАН у секторі комунікації ГУ Нацполіції у Волинській області, автопригода сталася сьогодні близько 1.00 ночі на автодорозі в селі Сокиричі Ківецівського району.
Автомобіль Toyota Previа, яким керував 44-річний громадянин Білорусі, виїхав на смугу зустрічного руху й допустив зіткнення з бетонним відбійником.
Як йдеться у повідомленні, внаслідок автопригоди двоє пасажирів транспортного засобу, усі громадяни Республіки Білорусь, отримали тілесні ушкодження. Одна з пасажирок, 36-річна жінка, від отриманих травм померла в лікарні сьогодні вранці, 16-річну дівчину госпіталізували у відділення травматології Ківерцівської районної лікарні, 31-річний житель Пінська отримав легкі тілесні ушкодження і після огляду лікарів від госпіталізації відмовився. Водій іномарки не постраждав.
За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: