Перший академічний український театр для дітей та юнацтва змінює свою назву

Сьогодні на прес-конференції відбулася презентація нового стилю Першого академічного українського театру для дітей та юнацтва. Під час прес-конференції ознайомилися з новим форматом театру, його новим стилем та назвою - Перший Театр

.

Про це інформує пре-центр ЛМР.

«Ще з 90-х років театр носить назву Перший український театр для дітей та юнацтва, а віднедавна з 2011 року театру присвоєно статус академічного, але люди і надалі продовжують називати Театр юного глядача. Він давно не є юного глядача. Назва є довгою і вона не є простою для користування. І тому ми вирішили її поміняти.

Ми дуже довго думали, яку назву вибрати, було дуже багато варіантів. І тому зупинилися на тому, що не міняємо нічого. Він, як був Перший академічний український театр для дітей та юнацтва, то основна його назва такою і залишається, але ми робимо її скорочення і звучатиме – Перший театр. Коротко та пізнавано.

Ми себе зараз позиціонуємо, як театр для дітей, для юнацтва і для дорослих. І забираючи з назви театр для дітей та юнацтва, то ми себе цим не обмежуємо, тобто, надаємо можливість розширитися», - зазначив Юрій Мисак, художній керівник театру.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: