У Вінниці створили сервіс для безпритульних тварин

perro-deprimido-6

Представники молодіжної громадської організації «Студентське братство Вінниччини» створили всеукраїнський онлайн-ресурс Lapcam, де кожен може знайти собі домашнього улюбленця. Співпрацювати ресурс буде із притулками для тварин.

Представники молодіжної громадської організації «Студентське братство Вінниччини» створили всеукраїнський онлайн-ресурс Lapkam, де кожен може знайти собі домашнього улюбленця. Співпрацювати ресурс буде із притулками для тварин, пише Вежа.

Lapkam.com – новий український сервіс, що дозволяє швидко знайти місцевий притулок для тварин. Студенти вже створили попередню версію сайту та підключили до бази перші такі заклади. Активісти планують вийти на всеукраїнський рівень та повністю запустити проект протягом зими 2016-2017 років.

11

Проекту не вистачає фінансування. Необхідно зібрати 12 тисяч гривень. Наразі проводиться збір грошей на онлайн-платформі Спільнокошт. Крім того, всі благодійники отримують у подарунок листівку та чашку від активістів.

Студенти зазначають, що цей проект – виключно благодійний. Вони прагнуть ліквідувати «негуманні» притулки та допомогти тваринам. Засновники сервісу називають «негуманними» ті притулки, де тварин утримують протягом 45 днів. Якщо за цей час тварину не заберуть з притулку, то на неї чекає евтаназія.

12

Засновники сервісу Lapkam.com прагнуть зберегти життя тваринам та зазначають, що «зараз, як ніколи, потрібно йти на зустріч тим людям, які шукають собі домашнього улюбленця».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: