Порошенко висловився за підтримку країнського кіно

1404514040_1

Петро Порошенко провів зустріч з представниками української кіноіндустрії, на якій обговорювали вдосконалення законопроекту «Про державну підтримку кінематографії в Україні» та домовились у найкоротший термін підготувати текст нового проекту закону, інформує 112.ua.

Петро Порошенко провів зустріч з представниками української кіноіндустрії, на якій обговорювали вдосконалення законопроекту «Про державну підтримку кінематографії в Україні» та домовились у найкоротший термін підготувати текст нового проекту закону, інформує 112.ua. 

Президент нагадав, що скористався правом вето та повернув до парламенту зі своїми пропозиціями Закон України«Про державну підтримку кінематографії в Україні», прийнятий Верховною Радою України 22 вересня 2016 року.

«Мета цієї зустрічі знайти спільну точку зору і забезпечити якнайшвидшу підготовку і прийняття цього законопроекту», - наголосив Петро Порошенко.

«Переконувати мене в тому, що кіно потребує державної підтримки не потрібно. Це є наша спільна позиція. Ми в одному човні і по одну сторону барикад», - зазначив президент.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: