Яценюк подав до суду через 24 вілли у Маямі (документ)

Ukrainian Prime Minister Arseny Yatseniuk attends a news conference in Kiev

Колишній прем’єр-міністр Арсеній Яценюк подав до суду на автора розповсюдженої інформації про придбання політиком 24 вілл у Маямі.

Про це Яценюк повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

«Заявляю, що не маю і ніколи не мав у власності ані рухомого, ані нерухомого майна за межами держави Україна; не маю закордонних рахунків у банках; не маю жодного відношення до іноземних компаній, тим більше не є власником чи кінцевим беніфіціаром компаній, зареєстрованих за межами нашої Держави.

Заявляю, що є виключно громадянином України і ніколи не мав громадянства іншої країни та не отримував права на постійне проживання у жодній країні світу.

Повна інформація про належне рухоме і нерухоме майно, майновий стан та членів сім’ї міститься у моїй декларації за 2015 рік, яка є в загальному доступі», – написав Яценюк.

І додав, що вимагає визнати недостовірною поширену інформацію та зобов'язати автора цього фейка протягом десяти календарних днів з дня набрання законної сили рішенням суду спростувати її в такий самий спосіб, яким ця неправдива інформація була поширена.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: