Напередодні затримання Наталії Ван Доеверен головний лікар раптово пішов у відпустку

1378851_1405032

Затримання на хабарі було спланованою провокацією вважає Наталія Ван Доеверен.

Затримання на хабарі було спланованою провокацією, вважає Наталія Ван Доеверен. Про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбук.

«Здоровій частині громадянського суспільства та моїм дорогим колегам-медикам. Отямлюючись від пережитого, розумію , що не маю права не розповісти про те , що відбулося. 28 листопада буде маркером у моєму житті .

Починався день, як день. Понеділкова нарада адмінкорпусу здивувала лише тим, що дуже показово і зненацька пішов у відпустку керівник установи Гичка М. М.

Я готувалась до відрядження. Тривав звичайний робочий день. О 12.20 я перебувала у своєму робочому кабінеті разом з лікарем Лупенко Н .В. У цей же момент в кабінет зайшла велика група чоловіків з криками «поліція» та з включеною відеокамерою, скерованою на нас.

Почався обшук. До початку даного я голосно на камери багато разів повідомила, що у мене із собою є особисті кошти та чітко вказала, де вони знаходяться. Згодом ці кошти (4000 грн) були арештовані судом. Як вбачається з рішення суду «жодних слідів світіння спецфарби на них не виявлено, як і будь-де в іншому місці, в кабінеті чи на мені, під час обшуку.

В цей момент хтось і присутніх працівників зробив приватним телефоном фото згаданих коштів, яке через кілька хвилин з'явилось в медіа з інформацією: «затримано заступницю головного лікаря та в її робочому кабінеті знайдено хабар у розмірі 6 тис грн.». Нагадую, це відбувалось задовго до того, як навіть було підписано протокол обшуку мого робочого кабінету та рішення відповідних уповноважених осіб про моє затримання. А ще через кілька хвилин уся кавалькада регіональних ЗМІ була в моєму кабінеті для проведення зйомок», – написала пані Ван Доеверен.

Далі був складений протокол затримання, заступника головного лікаря відправили в ІТТ,суд, СІЗО, застава…

«До слова, кожного разу, коли затримували лікарів ЛОКЛ головний лікар був як ангел тут же. І всі затримання завершились відсутністю кримінальних справ. А тут відпустка. Вранці. Зненацька. Наука, знаєте... жертв потребує... Академія ж державного управлінні при самому Президентові. Тільки якщо пам'ять мені не зраджує, починав вчитися ще у 2011 року в Академії держуправління. Може, з «класу у клас» не переводили?.. Як в медінституті свого часу у 1982...» – написала Ван Доеверен.

Нагадаємо, Наталію Ван Доеверен – заступника головного лікаря Львівської обласної лікарня затримали 28 листопада нібито під час отримання хабара у розмірі 6 тисяч гривень.

1 грудня відбувся суд і була встановлена застава у 80 тисяч гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: