Дональд Трамп продав усі свої акції

Обраний президент США Дональд Трамп продав усі належні йому акції та направив виручені кошти на проведення виборчої кампанії.

Обраний президент США Дональд Трамп продав усі належні йому акції та направив виручені кошти на проведення виборчої кампанії, повідомляє Дзеркало тижня з посиланням на The Washington Post.

Як пояснив виданню прес-секретар обраного президента Джейсон Міллер, операції з продажу портфеля акцій Трампа, який включав частки в банках і нафтових компаніях і станом на грудень 2015 року оцінювався у 40 мільйонів доларів, були закриті ще в червні. Виручені кошти Трамп витратив на проведення виборчої кампанії. При цьому не повідомляється, чи придбав Трамп які-небудь цінні папери або інші активи після проведення цих операцій. Також не вказано, кому саме обраний президент продав свої частки в бізнесі.

Напередодні Дональд Трамп заявив про намір піти з бізнесу на час перебування на посту президента США, а також повідомив про підготовку відповідних документів.

Трамп є президентом компанії Trump Organization, що займається будівництвом, а також засновником Trump Entertainment Resorts, яка управляє численними казино і готелями по всьому світу.

Під час виборчої кампанії Трамп пообіцяв передати всі активи у «сліпий траст» своїм дітям. Видання Financial Times вказувало на конфлікт інтересів, що виникає у Трампа-бізнесмена, якого обрали президентом США.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: