«Динамо» грюкнуло дверима, знищивши «Бешикташ» (Фото)

15384585_1860263537541077_5702270968257670738_o
Фото: ФК «Динамо»

Київське «Динамо» реабілітувалося за всі попередні невдачі у розіграшу Ліги чемпіонів сезону 2016/2017 років, розгромивши на НСК «Олімпійський» турецький «Бешикташ» з рахунком 6:0.

Вчора, 6 грудня, київське «Динамо» реабілітувалося за всі попередні невдачі у розіграшу Ліги чемпіонів сезону 2016/2017 років, розгромивши на НСК «Олімпійський» турецький «Бешикташ» з рахунком 6:0. Не дивлячись на підсумкове останнє місце в групі, кияни завершили виступи у турнірі з позитивною різницею м'ячів - 8:6.

Динамівці достроково вибули з боротьби, думаючи про реноме і престиж клубу, а ось стамбульці в разі перемоги виходили до плей-офф Ліги чемпіонів. Тож не дивно, наскільки високий ажіотаж викликала майбутня зустріч в Туреччині. На трибунах команду з берегів Босфору підтримували близько трьох тисяч глядачів, створивши пристойну шумову атмосферу.

Стартовий склад киян виглядав цілком прогнозованим, здивувала лише поява на полі Бурди. Тривалий час захисник відновлювався після травми, в нинішньому сезоні не провівши за першу команду жодного матчу. Ребров віддав перевагу Бурді в конкуренції з Морозюком.

Вже на перших хвилинах зустрічі господарі показали рішучий настрій «грюкнути дверима». Сподобалася впевненість і розкутість у діях динамівців, команда грала легко, сама отримуючи від футболу задоволення і доставляючи його глядачам. На 9-й хвилині Ярмоленко у штрафному взяв ініціативу на себе і пройшовши крізь захист віддав ідеальний пас на Беседіна. Артему, щоб забити свій перший м'яч у Лізі чемпіонів, потрібно було лише правильно підставити ногу.

Забитий м'яч нітрохи не охолодив атакуючий запал динамівців. Кульмінаційний момент у зустрічі стався на 29-й хвилині, коли Бек в штрафній «заплів» ноги Гонсалесу і був за це вилучений арбітром з поля. Пенальті чітко реалізував Ярмоленко. Після цього динамівців було не зупинити. Турецький клуб навіть граючи в меншості був змушений атакувати, відкривав зони і дозволяв проводити контратаки. Така гра - стихія команди Сергія Реброва, в ній гравці немов риба у воді, нестримні і результативні. Ще до перерви Буяльський та Гонсалес встановили на табло рахунок 4:0.

Завдання довести матч до логічної перемоги динамівцям спростив Абубакар, який залишив поле через друге попередження. Сидорчук вміло замкнув простріл Буяльського, а Мораэс вийшовши на заміну першим дотиком відправив шостий м'яч у ворота бідолахи Фабрі. До слова, всі м'ячі у «Динамо» забивали різні гравці.

Якби господарі поля були трохи вдалішими в завершальній стадії (той самий Рибалка ударом здалеку струснув каркас воріт), команда могла повторити свою найбільшу перемогу в єврокубках (1998 рік, «Баррі Таун», 8:0).

https://youtu.be/eZZtr8vxRog

Фото ФК «Динамо» та ФК «Бешикташ»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: