Підприємцям Львівщини пропонують розвивати ділове партнерство у Фінляндії

27d7dcf_1_1481100003_613x378-9345703125_3_0

Підприємцям Львівщини пропонують скористатись можливістю пошуку ділових партнерів за допомогою безкоштовної послуги «Matchmaking».

Насамперед, йдеться про партнерство із фінськими компаніями, а також інших країн, що розвиваються. Ця послуга функціонує у рамках фінської програми ділового партнерства «Finnpartnership» (Finnish Business Partnership Programme).

Про це повідомив керівник управління інвестиційної політики Львівської ОДА Роман Матис, передає прес-служба ЛОДА.

Управляє зазначеною програмою Фонд венчурного фінансування «Finnfund» від імені Міністерства закордонних справ Фінляндської Республіки. Власне «Finnfund» надає консультаційні послуги та фінансову підтримку на реалізацію проектів у країнах, що розвиваються.

«За допомогою зазначеної послуги компанії отримують можливість встановити бізнес-зв'язки, відкрити нові можливості співпраці і представити свої проекти для залучення бізнес-партнерів. – говорить Роман Матис. - Метою програми є стимулювання інвестицій і налагодження довгострокових ділових партнерських відносин між країною, що розвивається, та Фінляндією».

Для участі у програмі «Finnpartnership» необхідно пройти процес реєстрації, заповнивши англійською мовою відповідний реєстраційний бланк та надіслати його на адресу: [email protected].

Після подачі заявки «Finnpartnership» ухвалюватиме рішення щодо відповідності наведених у ній даних цілям і завданням програми. У разі позитивного розгляду, інформація про компанію буде розміщена на веб-сторінці «Finnpartnership» у розділі «Partner Search».

Детальніше про програму «Finnpartnership» можна дізнатися – тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: