Синютка обговорив з фахівцями Світового банку напрямки співпраці в медичній галузі

img_3872_1481124195_613x459-75_3_0

Сьогодні, 7 грудня, голова Львівської ОДА Олег Синютка зустрівся із делегацією Світового банку у складі директора цієї установи в справах України, Білорусі та Молдови Сату Кахконен, керівника програми інфраструктури і розвитку Людмили Бутенко, керівника проекту Світового Банку Фон Зао. Сторони обговорили напрямки співпраці в галузі медицини.

Сьогодні, 7 грудня, голова Львівської ОДА Олег Синютка зустрівся із делегацією Світового банку у складі директора цієї установи в справах України, Білорусі та Молдови Сату Кахконен, керівника програми інфраструктури і розвитку Людмили Бутенко, керівника проекту Світового Банку Фон Зао. Сторони обговорили напрямки співпраці в галузі медицини.

На початку зустрічі очільник області подякував гостям за візит на Львівщину та зазначив, що в області необхідно впроваджувати нові проекти у галузі охорони здоров'я та робити швидкі кроки для їх реалізації, передає прес-служба ЛОДА.

В. о. директора департаменту охорони здоров’я Ірина Микичак висловила вдячність представникам Світового банку за сприяння розвитку медицини Львівської області та реалізацію проекту «Онкопревенція та впровадження ефективних протипухлинних технологій у Львівській області».

За її словами, в області вже створені скринінгові центри, очікується поставка сучасного обладнання, також планується залучення лікарів-дерматологів.

«Оскільки основним етапом в реалізації спільного проекту є поінформованість населення, тому були розроблені різні інформаційні повідомлення для населення, зокрема клінічний маршрут пацієнта, 12 кроків для зниження ризику розвитку раку, відео та аудіо матеріали», - повідомила очільниця департаменту.

У свою чергу Сату Кахконен висловила впевненість, що двостороння співпраця покращить рівень медицини в Україні, зокрема й на Львівщині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: