Львівські перевізники долучились до проекту гуманної освіти у школах

Компанія «Успіх БМ» стала партнером проекту «Маленький принц. Львів, що любить тварин», який стартував наприкінці листопада.

Компанія «Успіх БМ» стала партнером проекту «Маленький принц. Львів, що любить тварин», який стартував наприкінці листопада.

Про це інформує прес-служба компанії «Успіх БМ».

В межах проекту підприємство забезпечує проїзд школярів на ознайомчі екскурсії у ЛКП «Лев». Понад 600 дітей уже відвідали притулок для чотирилапих, повідомили представники перевізника.

«Маленький принц. Львів, що любить тварин» – пілотний проект, до якого залучені учні сьомих класів львівських навчальних закладів. Його мета – прищепити дітям почуття відповідальності до домашніх улюбленців.

«Коли ми дізналися про цей проект, то вирішили до нього долучитися. І щонайменше раз у два дні возимо дітей на навчальну екскурсію в ЛКП «Лев», – розповів директор компанії «Успіх БМ» Юрій Мельник. – Це дуже хороша ініціатива, і тому ми сподіваємося, що «Маленький принц. Львів, що любить тварин» матиме продовження. У свою чергу, наше підприємство підтримуватиме його і надалі».

В межах проекту притулок для тварин вже відвідало більше 600 учнів, зазначають на підприємстві «Успіх БМ». До завершення проекту ознайомити з роботою ЛКП «Лев» заплановано ще 370 школярів.

У дітей з’являються сльози на очах, коли вони бачать травмованих тварин, багато з них захотіли стати волонтерами і допомагати притулку, а кілька чотирилапих навіть знайшли нових господарів, – зазначають працівники ЛКП «Лев».

«Ми бачили, як доглядають за собаками, як їх лікують, стрижуть, вчать не боятися людей. Бачили і поранених собак, до яких погано ставилися господарі й викинули їх», – розповів Данило, учень ЗОШ №27.

Під час екскурсії школярам розповідають, як чотирилапі опиняються на вулиці та які небезпеки їх там підстерігають. Також діти оглядають воль’єри та детально знайомляться з роботою працівників притулку.

Проект «Маленький принц. Львів, що любить тварин» ініційований компанією «Кормотех» і проводиться спільно зі Львівським навчально-методичним центром у партнерстві з ЛКП «Лев». До проекту також долучився перевізник АТП-1.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: