На виборах до нових об’єднаних громад Львівщини виявили колишніх регіоналів

15416139_1275665009139247_1690754328_n

Активісти Національного руху «Державницька ініціатива Яроша» Львівщини, як і обіцяли, провели моніторинг виборів до об’єднаних територіальних громад на Львівщині, що пройдуть 18 грудня цього року.

Про це повідомили у прес-службі проекту.

Активістам вдалося виявити трьох  «перефарбованих лисів» – колишніх регіоналів, які на цих виборах хочуть потрапити у владу об’єднаних громад. Так до ОТГ на Мостищині балотуються два екс-регіонали - Ігор Чопко та Осип Гачак. Це колишні члени Партії регіонів. Чопко, при Януковичі до 2012 року очолював ще й Пустомитівську РДА та пов’язаний з багатьма земельними скандалами в цьому районі, - зауважують активісти.

«Мета, яку ми переслідували – щоб до нової влади не потрапили служителі злочинного режиму Януковича, проти якого український народ  боровся спочатку на Майдані, а тепер - через наслідки його правління наші воїни гинуть на передовій у війні з окупантом», - каже координатор НР «ДІЯ» Львівщини Олена Живко.

На виборах до Давидівської ОТГ в якості кандидата на посаду голови об’єднаної громади балотується ще один екс-регіонал – Володимир Керницький. Втім, як зазначають активісти, наразі законних  важелів вичистити політикум від поплічників режиму Януковича - немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: