Прокуратура заблокувала роботу онлайн-кінотеатру Baltazar.org.ua

baltazar-620x293

Прокуратура спільно з працівниками Департаменту кіберполіції Національної поліції України припинили роботу онлайн-кінотеатру Baltazar.org.ua. Згідно з повідомленнямна сайті прокуратури міста Києва, власники «піратського» веб-сайту упродовж тривалого часу порушували авторські права відомих у світі компаній – членів Motion Picture Association.

«У ході проведення обшуку у приміщенні на території Деснянського району столиці вилучено сервер, на якому зберігався незаконний контент та інші докази злочинної діяльності. На даний час роботу незаконного сайту заблоковано. На вилучене обладнання за клопотанням місцевої прокуратури Деснянським районним судом накладено арешт», – повідомили в прокуратурі.

Наразі триває досудове розслідування за ст. 176 КК України (порушення авторських прав).

Як відомо, у листопаді українські кіберполіцейські припинили роботу групи онлайн-кінотеатрів FS, до якої входили ресурси Fs.to, Brb.to, Fs.ua і Cxz.to. Наступного дня ЕХ.UA оголосив про припинення роботи. Втім, Порошенко ветував закон «Про державну підтримку кінематографії в Україні», через який закрилися обидва ресурси.

Напередодні стало відомо, що після закриття файлообмінника FS.TO аудиторія піратського онлайн-кінотеатру KinoGo збільшилася в 2,5 раза.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: