Шокуюче відкриття: прокуратура виявила підміну тіл жертв смоленської авіакастрофи

dc6a970e9aa14f83aa092bf617195f61

Згідно із неофіційною інформацією, під час ексгумації виявили, що у труні Пьотра Нуровського тіло іншої особи.

 Про це пише польське видання wpolityce.pl.

ba8299dcee834fadbf65a71a60a5853f

Все вказує, що, на жаль, були праві ті, хто стверджував, що ексгумація усіх тіл жертв смоленської трагедії сумна необхідність. Болісна і важна, але необхідна. Як дізнаємося з дуже певних джерел, тертя з низки ексгумацій мала жахливий висновок. У труні Пьотра Нуровського, який з 2010 року був керівником Польського Олімпійського Комітету, знаходиться тіло іншої особи. Так стверджують прокурори, які здійснюють ексгумацію. І на жаль, не йдеться навіть про якісь окремі частини тіла, а про усе тіло іншої жертви Смоленька.

Це означає, що принаймні в ще одній труні знаходиться тіло іншої людини. Можливо, це зовсім інший гріб особи, тіло якої знайшли у труні Пьотра Нуровського. Для багатьох родин жертв Смоленська ця невпевненість, яка тягнеться роками чи справді у могилі знаходиться близька особа, є неймовірним терпінням. Такими є сумні наслідки роботи людей з Платформи (партія «Громадянська платформа» - ред.), які за все це відповідали 2010 року.

Є інформація, що родина Нуровського вже знає про підміну. Що важливо, її члени були радикально проти процедури ексгумації. Вони стверджували, що це є порушенням спокою місця поховання, і сумнівалися, що ексгумація виявить щось нове. Як бачимо, сталося інакше.

Ця інформація демонструє, як ганебно вчинили з тілами членів польської народної еліти, загиблими 10 квітня 2010 року у Смоленську. Попри запевнення Єви Копач і Дональда Туска про професійність російських лікарів і їхню співпрацю з польськими, вже раніше родини виявляли такі шокуючі підміни тіл або їхніх частин. Що найгірше, все вказує осквернення останків.

А коли все привело прокуратуру до потреби поновлення майданчиків та ексгумації, на неї накинулися з найгіршими звинуваченнями. Сьогодні бачимо, що йшлося про загальмування процесу встановлення правди.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: