Львів'яни відправили на Донбас 30 тонн безкоштовних кормів для тварин з притулків (фото)

unnamed-8

17 міст, сотні волонтерів і тисячі нагодованих тварин: за два роки роботи Всеукраїнська ініціатива «Не залишай нас в АТО», організована компанією Кормотех, відправила на Донбас понад 30 тонн сухих кормів для вихованців місцевих притулків для тварин.

Компанія Кормотех, лідер українського ринку з виробництва харчування для тварин, звернула увагу на катастрофічну ситуацію в притулках Донбасу. В результаті дворічної роботи, безкоштовні корми отримали тисячі тварин у Донецьку, Луганську, Макіївці, Добропіллі, Краматорську, Бахмуті, Маріуполі та інших містах Донбасу. Крім цього, «Не залишай нас в АТО» допомогла численним евакуйованим притулкам, собакам-терапевтам, які займаються реабілітацією ветеранів АТО та військовим собакам, що несли службу в зоні АТО.

unnamed-1

Наприклад, кілька гуманітарних вантажів (а це понад 1000 кг кормів) допомагали протягом останнього року Товариству захисту тварин «Вірність», у прикордонному Добропіллі.

«Вірність», місто Добропілля, Донецька область (зона проведення АТО) від щирого серця дякує компанії Кормотех за надану суттєву допомогу у вигляді корму нашим підопічним! – говорить волонтер Товариства Андрій Климов.Діяльність нашої організації завжди супроводжувалася труднощами, а за останні два роки стало набагато складніше допомагати тваринам. Почасти через фінансові проблеми, почасти через збільшення кількості тварин із зони проведення АТО. І в цей важкий час допомогу від Всеукраїнської ініціативи «Не залишай нас в АТО» була дуже вагомою. Як приємно усвідомлювати, що є такі чуйні люди, які не забувають про проблему безпритульних тварин навіть зараз! Величезне спасибі!»

Компанія скеровувала безкоштовні корми у притулки, які залишали заявку на допомогу та перевіряла цільове використання цих гуманітарних вантажів завдяки регулярним публічним звітам. Завдяки Всеукраїнській ініціативі «Не залишай нас в АТО» про проблему порятунку тварин Донбасу заговорили у ЗМІ. В результаті ініціатива переросла у Програму адресної допомоги, адже протягом двох років роботи стало зрозуміло, що чимало людей бажають долучитись допомогою притулкам і волонтерам.
«Наша робота, наш приклад, залишили відбиток у серцях людей і запалили багатьох на добрі справи. Тепер ініціатива еволюціонує в Програму адресної допомоги і це логічно, бо є чимало бажаючих долучатись підтримкою, а Програма пропонує механізм простої та ефективної допомоги, - говорить координатор проекту, керівник служби зі зв’язків з громадськістю компанії Кормотех Катерина Ковалюк. - Це дуже важливо, адже, ми бачимо, багато хто відчуває внутрішню потребу робити добрі справи».

Відтак, на даному етапі команда ініціативи збирає дані про потребуючі притулки, перевіряє інформацію про потреби у цих закладах, а також організовує доставки корму та звітування. Долучитись до програми можна тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: