Посеред ночі у ТЦ «Скриня» понад три десятки людей шукали вибухівку

12 грудня, о 03.03 годині, на телефон «102» ГУ Національної поліції у Львівській області надійшло анонімне повідомлення про замінування будівлі ТЦ «Скриня». Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

12 грудня, о 03.03 годині, на телефон «102» ГУ Національної поліції у Львівській області надійшло анонімне повідомлення про замінування будівлі ТЦ «Скриня». Вимог, виконання яких  могло б відвернути вибух, не висувалось. Про це повідомили у департаменті з питань цивільного захисту населення ЛОДА.

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з «Планом дій…» у складі 33 осіб та 9 од. техніки.

Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб.

Працівниками Залізничного відділу ГУ НП у Львівській області, експертами-вибухотехніками Львівського НДЕКЦ МВС України разом з кінологом проведено обстеження будівлі торгового центру та прилеглої території. На час обстеження з приміщень будівлі було виведено 10 осіб.

О 04:26 годині пошукові роботи завершено – вибухового пристрою не виявлено. Проводяться заходи з встановлення особи, яка надала неправдиве повідомлення про замінування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: