Середа має питання до професіоналізму деяких поліцейських керівників

img_6288

Новопризначений очільник Нацполіції Львівщини Валерій Середа не збирається найближчим часом здійснювати радикальні кадрові зміни.

Про це він розповів журналістам після свого представлення.

«Не хочу робити необдуманих, різких кроків, хочу вивчити ситуацію зсередини. Я знаю, що кадрові проблеми досить серйозні, як фізична відсутність працівників - некомплект, зайдіть у райвідділи, подивіться, що робиться, так і є питання до професіоналізму деяких прцівників у тому числі до керівних кадрів» - заявив новий очільник поліції.

Водночас, за його це не означає, що уже завтра розпочнуться звільнення.

«По кожному індивідуально треба буде розбиратися. Без допомоги громади мені буде важко розібратися. Багато хто зараз буде розказувати, які вони професіонали. Перша проблема – це набрати людей. Фабрики робокопів немає, і з космосу до нас ніхто не прилетить. Це люди з нашого суспільства і в них ті самі недоліки. Треба буде пересіювати, відбирати. Переатестація часткові зрушення дала, але ми бачимо, що затримуються працівники поліції за прямі злочинні дії і я знаю, що це не кінець. Ці люди  щось зрозуміли після Революції, під час війни, коли там воюють, а вони думають, як збагатитися? Таких ми будемо жорстоко позбавлятися. Вони заплямовують ту довіру, яка тільки почала формуватися до нас, і жаліти їх немає за що» - заявив Валерій Середа.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: