Що робив у перший день на новій посаді Валерій Середа (Фото)

15542034_1742511342455930_7234477430978540299_n

Сьогодні, 14 грудня, на особистий прийом до начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області генерала поліції третього рангу Валерія Середи прийшло дванадцять громадян.

У перший день очільник Нацполіції Львівщини провів особистий прийом громадян.

Прийом відбувся згідно графіку в приміщенні Головного управління Національної поліції у Львівській області на площі Генерала Григоренка, 3 у Львові, повідомляє прес-служба поліції.

До нового очільника поліції Львівщини прийшли як львів’яни, так і мешканці Львівської області. В основному люди скаржились на терміни розслідувань у рамках відкритих кримінальних проваджень. За кожним таким фактом Валерій Середа викликав відповідальних осіб та у присутності заявника розглядав питання по суті.

Нагадаємо, начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області проводить особистий прийом громадян щосереди з 11.00 до 13.00 у приміщенні Головного управління Національної поліції у Львівській області на площі Генерала Григоренка, 3 у Львові.

З графіком особистих прийомів громадян керівниками Головного управління Національної поліції у Львівській області можна ознайомитись на офіційному сайті.

Нагадаємо, головне управління Національної поліції у Львівській області очолив ректор Львівського державного університету внутрішніх справ Валерій Середа. Що відомо про нового шефа Нацполіції Львівщини читайте тут.

Додамо, Дмитро Загарія, який очолював Нацполіцію області близько 2,5 років, подав у відставку. Наразі він очолить новостворене Управління з питань кадрового контролю, протидії корупції та проведення люстрації у Києві.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: