У Львові розшукують родичів жінки, яка потрапила у ДТП і має проблеми з пам’яттю

20160110114227

Дорожньо-транспортна пригода сталась сьогодні, 14 грудня, о 6.20 на проспекті Червоної Калини, 79.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції у Львівській області.

Водій автомобіля «Пежо», 28-річний львів’янин, скоїв наїзд на літню жінку, котра переходила проїзну частину на регульованому пішохідному переході. З тілесними ушкодженнями різного ступеню важкості потерпіла була госпіталізована у нейрохірургічне відділення 8 клінічної лікарні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керування транспортними засобами на такий самий строк. Проводиться досудове розслідування.

За словами жінки, їй 79 років, вона назвала себе Бакай Ольга Костянтинівна. Іншої інформації про себе чи про своїх родичів потерпіла не пам’ятає. Правоохоронці просять зголоситись тих, хто може надати додаткову інформацію про травмовану жінку або про її родичів. Якщо ви володієте такою інформацією, звертайтесь на оперативну лінію 102.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: