«Укравтодор» планує побудувати нову дорогу до Угорщини

1280px-m_06-3

Трасу Київ - Чоп хочуть з'єднати з дорогою Будапешт - Ньредьхаза.

В «Укравтодорі» розповіли, чим збираються займатися в наступному році. Так, в 2017 році відомство почне розробку проекту по будівництву дороги з України в Угорщину. Так, експерти визначили напрямок нової дороги, яка з'єднає українську трасу М-06 / Е-50, відому як Київ - Чоп і угорську трасу М-3 Будапешт - Ньредьхаза. Сам маршрут буде проходити через новий контрольно-пропускний пункт «Дийда».

Головним завданням на наступний рік є розробка підготовчого проекту, який дозволить визначити складність майбутнього будівництва, земельні ділянки, через які пролягатиме дорога і які доведеться викупити. Також в наступному році «Укравтодор» повинен повністю втілити перший етап будівництва нової автодороги - попереднє проектування. Тобто інженери-проектувальники повинні провести комплексну оцінку майбутнього маршруту, взяти до уваги всі географічні та комунікаційні чинники, зрозуміти, де легше і дешевше всього буде прокласти дорогу.

«Ми будемо повністю координувати всі дії з угорською стороною, так як їм ще необхідно спроектувати і побудувати близько 20 км своєї дороги до кордону з Україною», - зазначив радник голови Держагентства Олександр Кава.

Нагадаємо, що «Укравтодор» в рамках співпраці між урядами Угорщини і України, планує побудувати новий КПП «Дийда», під'їзні дороги до нього з території обох країн, об'їзд Берегово до вже існуючого КПП «Лужанка», реконструкцію пропускного пункту і автодоріг до нього.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: